Frakt 29:- / Snabb leverans

Om Oss

Anna-Lena och Dan Engman

Vi på Giraf of Sweden designar och tillverkar smarta problemlösare som värmer och skyddar känsliga delar på kroppen.

Våra produkter är enkla, funktionella plagg som kan förenkla din vardag. Vi strävar efter att göra miljövänliga val. Våra produkter är ateljésydda i Sverige.

ANNA-LENA ENGMAN

är grundare till företaget Giraf of Sweden. En skadad nacke blev upptakten till en innovation, Giraf Original, en nackvärmare som hjälpte henne tillbaka till ett aktivt liv i rörelse.

I dag driver hon företaget tillsammans med sin man, Dan Engman.

Tillsammans brinner de för smarta värmande lösningar ☺

Konceptet bygger på den positiva effekten av en ökad blodcirkulation och vänder sig till människor i alla åldrar.

Anna-Lena och Anette i designfasen

KVALITÉ, OMTANKE OCH DESIGN

Giraf of Sweden identifierar sig med orden kvalité, omtanke och design. Från material, väl genomtänkt design, till färdig produkt som kan ge dig ökad livskvalitet. Giraf of Sweden vill ta sitt ansvar för miljön och mänskliga rättigheter.

Vi samarbetar därför bara med företag som delar våra värderingar. Vår merinoull är mulesingfri och vår bomull ekologiskt certifierad. Våra produkter tillverkas i Sverige.

DIALOG

Vi sätter stort värde på att föra en dialog med våra kunder. Dina synpunkter kan ge oss möjlighet att vidareutveckla nya funktionella produkter. Ett specifikt önskemål kan vara fröet till en helt ny produkt. Välkommen att kontakta oss på [email protected] eller via vårt kontaktformulär.